Woensdag 16/03/2022 Deuren open 20:00, Start 20:30 Zaal De Zwerver- Leffinge
Nuha Ruby Ra (uk)
Nuha Ruby Ra (uk) Woensdag 16/03/2022, 20:30

De naam van avant-punk koningin Nuha Ruby Ra circuleert al een tijdje in het hedendaagse muzieklandschap; als lid van Arrows of Love, als special guest op singles van Warmduscher & Flamingods en als voorprogramma van acts als Snapped Ankles, Japanese Televisio en oude bekenden Bo Ningen en Amyl & The Sniffers.

Eerder dit jaar dropte ze haar debuut-EP 'How To Move' geproducet door niemand minder dan Erin Tonkon (die ook Blackstar van David Bowie onder handen nam).

Gooi Grace Jones in de blender met Fat White Family en je weet hoe dit smaakt!

Bambara (us)
Bambara (us) Woensdag 16/03/2022, 21:30

BAMBARA is het New Yorkse postpunk-trio rond de broers Reid en Blaze Bateh (beiden deeluitmakend van de live-bezetting van het fantastische Liars), die eerder al in ons café een verpletterend concert verzorgden en nu terugkeren om hun vierde plaat ‘Stray’ voor te stellen. De plaat werd unaniem lovend onthaald en kreeg 4 sterren van zowel Uncut, Humo als Mojo.

Op 'Stray' is Reid de zanger/gitarist maar voor de live-shows laat hij zich vervangen door twee gitaristen en ontpopt hij zich tot een begenadigd frontman, in de lijn van Nick Cave, Iggy Pop en Joe Talbot. Laatstgenoemde is tevens grote fan en nam Bambara ook mee als support van de wereldetournee van IDLES.

Muzikaal halen ze de mosterd bij The Gun Club, Swans, The Drones en The Birthday Party, wat ook nu weer resulteert in pikdonkere maar sterk groovende, noisy postpunk

Laat deze tweede doortocht van Bambara niet aan je voorbij gaan want dit is echt een topband.

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe Single Bambara
18 okt 2021Nieuwe Single Bambara

Op 25 februari komt BAMBARA met een mini-album op de proppen, om het wachten verzachten dropten ze onlangs de nieuwe single 'MYTHIC LOVE'.

Lees meer