Zaterdag 25/03/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 21:15 Zaal De Zwerver- Leffinge

Vive la Fête, de Belgische electro band rondom Els Pynoo en Danny Mommens, bestaat 25 jaar. Tijd voor een feestje!

De band trakteert haar fans begin 2023 op een een live album waar de energie vanaf spat. Wie de band tussen 2002 en 2007 één à vijf keer aan het werk zag op Leffingeleuren weet waar ze voor staan. VLF is de ultieme live partyband die met zijn mix van chanson, new wave en electro zijn stempel wist te drukken op de Belgische muziekscene.

Vive La Fête
Vive La Fête Zaterdag 25/03/2023, 21:15

Electropop

Danny en Els richtten VLF op toen Danny nog bij dEUS speelde. Met hun debuut-ep ‘Je Ne Veux Pas’ werden ze niet enkel door de party scene opgepikt, ook in de mode scene viel het stijlvolle duo in goede aarde. Het duurde niet lang of Vive la Fête speelde op uitnodiging van Karl Lagerfeld de sterren van de hemel op zijn modeshows. Vanaf toen ging het hard. Met Nuit Blanche (2003) vestigde Vive la Fête zich definitief in de top van het electroclash genre. Dankzij hits als ‘Maquillage’, ‘Touche pas’ en het duister-manische ‘Noir Désir’ speelde de band op alle grote festivals ter wereld. 

Vanaf 2018 is de band volledig independent weer heel erg actief met nieuwe releases, shows en tours in Zuid-Amerika waar ze nog steeds erg populair zijn. Na twee jaar Corona-beperkingen en uitgestelde concerten, mocht Vive la Fête op 17 september 2021 eindelijk weer het podium op.

Tyler
Tyler Zaterdag 25/03/2023, 22:45

House, Classics, Pop

Resident dj gekend van o.a. Cookies & Tyler en vroeger ook Tricky & Tyler. Draaide aan zijde van één van zijn compagnons al menig afterparty ten huize De Zwerver en Leffingeleuren.

Deze party-dj krijgt werkelijk iedereen aan het dansen een mix van de meest uiteenlopende genres.

  • VVK
    €25
  • ADD
    €28
  • Zwerverpaz
    €22
Rsvp