Zaterdag 11/03/2023 Aanvangsuur: 20:30, Start 21:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Hip Hop ism Hussle Events

Martioanen
Martioanen Zaterdag 11/03/2023, 21:00

Hip Hop, Rap

Move over, Elon Musk. De eerste Martioanen zijn gekend en ze komen uit Bachten de Kupe. Dj Saimn-I, Mc Tovenoare & Mc Samoerai hebben hun aardse leven afgezworen en zijn vastberaden om naar elke open mic in het melkwegstelsel af te reizen. Met scherpzinnige flows waar zelfs Spock zou van opkijken, vlijmscherpe scratches die het kot doen daveren, en een performance die zo buitenaards is dat Aliens ruimtevaartuigen op hen af sturen ter verkenning, bezweren deze 3 Martioanen elk aards publiek. De Martioanen representeren hiphop. Lokaal, globaal, universaal.

RA The Rugged Man (us)
RA The Rugged Man (us) Zaterdag 11/03/2023, 22:00

Hip Hop

Underground rapper uit New York met een eerder ongewone carrière die in 2020 met “All My Heroes Are Dead” alweer een knap staaltje van zijn kunnen afleverde. RA The Rugged Man is een opvallend en fascinerend figuur die met vallen en opstaan zijn plaats veroverde in de geschiedenis van de hiphop en vooral bekend staat om zijn razendsnelle en complexe rapskills. Ook op zijn derde album krijgt hij hulp van heel wat big names, Chuck D, Slug van Atmosphere, Ghostface Killah, Immortal Technique, Vinnie Paz, Ice-T, M.O.P., Kool G Rap, DJ Jazzy Jeff, Onyx, Brand Nubian, Chris Rivers, Inspectah Deck, A-F-R-O, Masta Killa,… 

In het verleden waren er ook al samenwerkingen met The Notorious B.I.G., Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep, Talib Kweli, Public Enemy, Jedi Mind Tricks en Brother Ali.

RA The Rugged Man is één van de weinigen die er in slaagt om met de jaren beter en relevanter te worden en is live een echte sensatie.

Dj Iron
Dj Iron Zaterdag 11/03/2023, 23:30

Hip Hop, Rap, ...

Deze Oostduinkerkenaar is een bekend figuur aan de kust en een hiphop-DJ pur sang, en voor de gelegenheid zal hij een old skool hiphop-set bestaande uit enkel vinyl uit zijn mouw schudden

  • VVK
    €19
  • ADD
    €22
  • Zwerverpaz
    €16
Rsvp