Donderdag 01/06/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Café De Zwerver- Leffinge

Voormalige Ought-leden Tim Darcy en Ben Stidworthy stellen hun nieuwe indie/postpunk band voor.

Lip Service
Lip Service Donderdag 01/06/2023, 20:30

indie, pop

Na twee goed onthaalde EP’s besloot Lip Service om najaar ’22 zijn eigenzinnige songs in een debuut-album getiteld ‘Funny Face’ te gieten. Hun afbrokkelende grooves, kleverige melodieën en zure gitaren konden al op lof rekenen van Studio Brussel, Radio 1, Humo, Dansende Beren en Indiestyle.

Klinkt als: Talking Heads, Deerhoof, The Van Jets, Pixies, XTC, Dirty Projectors. 

Damusic over 'Funny Face'

“De creativiteit viert hoogtij en spat uit je speakers in de vorm van een euforisch orgeltje, een vintage synthesizerlijntje, een vleugje sixtiespsychedelica, een stekelig gitaarriffje, een binnenstebuiten gedraaide reggaebeat en ga zo maar door. En toch horen deze negen unieke songs bij elkaar. “De mayonaise pakt”, zegt het cliché en dat doet hij ook, wonderbaarlijk genoeg.”

Cola (ca)
Cola (ca) Donderdag 01/06/2023, 21:30

Postpunk, indie

Met Cola hebben de voormalige Ought-leden Tim Darcy en Ben Stidworthy een nieuwe band die met ‘Deep in View’ een eerste LP uitbracht in 2022. Derde lid is U.S. Girls/The Weather Station drummer Evan Cartwright. Waar Ought nog zwaar schatplichtig was aan de postpunk en zelfs new wave traditie neigt Cola net zo goed richting de 90ies, met o.a. Sebadoh als referentie.

Voor fans van Ought, Sebadoh, The Strokes, Preoccupations, ...

  • VVK
    €10
  • ADD
    €13
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp
Updates
Nieuwe single Cola!
05 apr 2023Nieuwe single Cola!

Cola, de band van Tim Darcy and Ben Stidworthy die we al volgens van toen ze nog furore maakten met Ought heeft een single uit en het alweer een pareltje geworden.

Lees meer
Lip Service support bij Cola
22 mei 2023Lip Service support bij Cola

Als support voor Cola hebben we ons oog laten valen op Lip Service, de band rond Kasper Cornelus die je kent van De Ideale Wereld en Ertebrekers. Met zijn eigen band brengt hij vrolijke indiepop voor fans van Talking Heads, Deerhoof & Dirty Projectors.

Lees meer