Vrijdag 10/11/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Zaal De Zwerver- Leffinge

Belpop-helden komen nieuwe plaat voorstellen.

Woolvs (solo)
Woolvs (solo) Vrijdag 10/11/2023, 20:30

Laidback Pop

Woolvs is het Brusselse laidback pop project rond zanger-gitarist Willem Malfliet, vergezeld door Casper Van De Velde (Schntzl, Bombataz) op drums, Vitja Pauwels (Bombataz, Lara Rosseel, Naima Joris) op gitaar, Soet Kempeneer (Hendrik Lasure) op keys en Ruben De Maesschalk (Bombataz) op bas. Muzikaal het best te omschrijven als het buitenechtelijke kind van HOMESHAKE, Connan Mockasin en Robbing Millions.

Na de release van hun debuut ‘Evening Planet’ in 2021 werd het tijd om hun muzikale universum uit te breiden. Hun gloednieuwe tweede album “Soft & Slow” verschijnt op 13 oktober op On The Level.

Absynthe Minded
Absynthe Minded Vrijdag 10/11/2023, 21:30

indie, pop, rock

Met het nieuwbakken ‘Sunday Painter’ struint Absynthe Minded op een luie zondag uw huis en hoofd binnen. Bert Ostyn en de zijnen leveren wederom een kleurrijke, volwassen langspeler af die met een open blik naar de wijde wereld kijkt. Een sprankelend kleinood, spontaan ontstaan uit intense studiosessies, dat de magische aantrekkingskracht tussen pianist Laurens Dierickx en zondagskind Ostyn perfect omvat. Tel daar de jazzy gitaar van Toon Vlerick, het subtiel drumspel van nieuwe telg Laurens Smagghe en de groovy baspartijen van Sergej Van Bouwel bij, en je weet dat je meer dan gezegend bent. Een flonkerend werkstuk - vanaf 15/09/’23 in volle glorie te ontdekken -  scherp en vrolijk, melodieus en meeslepend: Absynthe Minded op het hoogtepunt van hun kunnen!  

Voorloper ‘Sunday Child’ is alvast de perfecte amuse van dit muzikaal, veelkleurig banket. Uplifting, meeslepend en uitermate aanstekelijk. U weze meteen gewaarschuwd: deze groovy oorwurm kan tot dwangmatig geneurie leiden.

  • VVK
    €25
  • ADD
    €28
  • Zwerverpaz
    €22
Rsvp