Zaterdag 02/12/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 21:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Daan & co keren met de release van hun nieuwste plaat ‘The Ride’ terug naar hun typisch electrorock geluid voor ‘n totaal live feest. Het nieuwe album en de setlist zijn op maat gemaakt van zweterige clubs en dansende festivals. 

Daan
Daan Zaterdag 02/12/2023, 21:00

Electrorock, Pop, Chanson

Opnieuw met zes op het podium; Daan’s full band vol klasse muzikanten; Isolde Lasoen (drums) en Jeroen Swinnen (synths) vieren hun 20 jaar in de band, Geoffrey Burton (gitaar) en Jean Francois Assy (bass) zijn er uiteraard ook terug bij, net als trompetwonder Jo Hermans. Naast de pompende upbeat songs van de nieuwe plaat kan Daan een hele set vullen met zijn classics, van ‘Swedish Designer Drugs’, ‘Victory’, ‘Housewife’, ‘Exes', ‘Icon’ tot 'The Player’. De nieuwe setlist is niet gemaakt om stil te staan. Join the party!

Bezoekers van De Zwerver of Leffingeleuren hebben natuurlijk al vaker de kans gehad om Daan aan het werk te zien. Afgelopen TV-seizoen was het ook voor een nieuw publiek elke week reikhalzend uitkijken naar Daan's tussenkomsten in het populaire programma “Liefde Voor Muziek”, waarvan zijn eigen rechterhand Jeroen Swinnen de bedenker en bandleider is. Telkens weer wist hij daarin te verrassen met zijn nummerkeuze, met als opvallendste ongetwijfeld die orkestrale versie van Metejoor’s spoken word album-intro, maar ook schitterende versies van ‘Dag Vreemde Man’ van Ann Christy of ‘Tussen De Liefde En De Leegte’ van Stef Bos. 

Tyler
Tyler Zaterdag 02/12/2023, 22:30

House, Classics, Pop

Resident dj gekend van o.a. Cookies & Tyler en vroeger ook Tricky & Tyler. Draaide aan zijde van één van zijn compagnons al menig afterparty ten huize De Zwerver en Leffingeleuren.

Deze party-dj krijgt werkelijk iedereen aan het dansen een mix van de meest uiteenlopende genres.

  • VVK
    €27
  • ADD
    €30
  • Zwerverpaz
    €24
Rsvp