Zaterdag 04/12/2021 Aanvangsuur: 19:30, Start 20:30 Zaal De Zwerver- Leffinge

We hebben eindelijk een nieuwe datum gevonden voor STEF KAMIL CARLENS en dankzij de nieuwe regels inzake social distancing kunnen we de twee shows (avond en middag) samenvoegen tot één avondconcert.  Eerder aangekochte tickets blijven geldig.

UPDATE COVID 19

Omwille van de nieuwe maatregelen inzake de bestrijding van het Corona virus zal dit concert zittend doorgaan (opstelling met tribune). Hou er rekening mee dat er met zo’n opstelling geen drank mag genuttigd worden in de concertzaal (zowel voor, tijdens als na de show), maar kom gewoon wat vroeger want ons café is reeds open vanaf 17u.

Stef Kamil Carlens
Stef Kamil Carlens Zaterdag 04/12/2021, 20:30

Stef Kamil Carlens kennen we van dEUS, Moondog Jr. en Zita Swoon maar sinds 2017 maakt hij platen onder zijn eigen naam. 'Stuck In The Status Quo’ was de eerste, gevolgd door 'Making Sense Of ∞’ (Making Sense Of Infinity).

Hij werkte 2 jaar aan dit album en bleef schaven tot de gelaagde arrangementen volledig in balans zaten. Bij elke luisterbeurt blijf je nieuwe details ontdekken. De liefde voor percussie en een algemene focus op de textuur van de instrumenten typeren de vibe van Carlens’ solowerk.

Je hoort tientallen instrumenten, maar toch klinkt het geheel transparant. En alhoewel hij graag experimenteert met onconventionele structuren, heeft het album een open en uitnodigende sound en is zowel bluesy als funky. Wij zijn alvast benieuwd hoe deze rasperformer dit in zijn naar het podium weet te vertalen.

"Carlens is een liedjesfluisteraar die met zachte stem betovering over onze hoofden uitstrooit, en hier is hij in zeer grote vorm.” - Humo (****)

Uitverkocht
  • VVK
    €22
  • ADD
    €25
  • Zwerverpaz
    €20
Rsvp
Updates
Live recensie Stef Kamil Carlens
07 dec 2021Live recensie Stef Kamil Carlens

Afgelopen zaterdag stond Stef Kamil Carlens eindelijk op ons podium en geloof het was het wachten meer dan waard. Getuige ook de lovende woorden van Brothers In Raw redacteur John Van De Mergel.

Lees meer