Zaterdag 04/11/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Café De Zwerver- Leffinge

"Melodic sing-alongs with hints of surf, punk, blues, garage, psych, rockabilly and reggae"

Dull Boy Johnny
Dull Boy Johnny Zaterdag 04/11/2023, 20:30

Pop, Groove

Denk aan de wijde broekspijpen, expliciete songteksten en nog explicietere platenhoezen. Denk aan de dik aangezette, ultra cinematografische, foute gangsterfilms. Maar bovenal: de zinnenprikkelende soundtrack die de jaren 70 meekreeg dankzij artiesten als Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Sly Stone, Serge Gainsbourgh, Willie Hutch,...

Het is met dit glamoureuze decennium dat de ondeugende Johnny een stomende affaire aanging.

The Grogans (au)
The Grogans (au) Zaterdag 04/11/2023, 21:30

Surfrock, Garage, Indierock

De genre-overschrijdende groep The Grogans is een trio van beste vrienden uit Melbourne die genuanceerd manoeuvreren door surf, punk, blues, garage, psych, rockabilly en reggae. Hun meeslepende liveshow is een mix van melodieuze sing-alongs en intense breakdowns, bij elkaar gelijmd door heftige blues riffs en enorme podiumpersoonlijkheden. Dit is een zonnige Australische band met een fantastisch gevoel voor catchy en innovatieve song-writing. 

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Dull Boy Johnny support bij The Grogans
19 okt 2023Dull Boy Johnny support bij The Grogans

We lieten ons oog vallen op het Antwerpse Dull Boy Johnny als voorprogramma voor The Grogans. Deze jolige bende kwam voor het eerst op onze radar in het kader van Busker Street met hun groovy popsongs.

Lees meer
Nieuwe plaat The Grogans
23 okt 2023Nieuwe plaat The Grogans

De superfijne Australische band THE GROGANS brachten op vooravond van hun Europese nog snel een nieuwe plaat uit en wat voor één. Zelf vinden ze 'Find Me A Cloud' hun beste werk tot nu en wij kunnen hen geen ongelijk geven.

Lees meer
Radio De Zwerver op Spotify
29 okt 2023Radio De Zwerver op Spotify

Zoals gewoonlijk vind je ook dit al het lekkers dat we (tot nu toe) in 2023 en 2024 te bieden hebben samengevat in één leuke playlist. Geniet van Radio De Zwerver met nummers van o.a. Blonde Redhead, Brutus, Militarie Gun, Bob Mould, Lucy Kruger & The Gro

Lees meer