Zaterdag 07/10/2023 Aanvangsuur: 19:30 Zaal De Zwerver- Leffinge

Sound Track is een live -en kansenparcours van VI.BE en de livesector.

De derde editie van Sound Track bewijst dat een nieuwe generatie méér dan ooit staat te trappelen om zich te tonen: nooit eerder schreven zich meer artiesten in voor een muziekwedstrijd op nationaal niveau. Uit de 1133 inzendingen, waarvan liefst 75% nieuwe artiesten, werden er 136 geselecteerd om live het beste van zichzelf te geven in 22 clubs en jeugdhuizen in Vlaanderen en Brussel.

Bloed
Bloed TBA

Metal, Industrial

Bloed is een samenwerking tussen de broers Toon, Tuur en zus Fieke Soete. Door middel van een mix van hun eigen achtergronden proberen ze een unieke luisterervaring te creëren.

Ciggy Sunday
Ciggy Sunday TBA

Surf, Jazz

A free-flowing, relaxing sound with a hint of jazz influences, topped off with the soothing sound of a saxophone. Grab a beer, light a cigarette, it's Ciggy Sunday.

Frau
Frau TBA

Post-punk, Post-wave

Frau weet zich als geen ander te nestelen in de donkere krochten van de postpunk en dit met een grote beet post-wave.

Hark
Hark TBA

Folk, Singer-songwriter

Mix van natuur, volkse sfeer en een beetje experiment.

Infarct
Infarct TBA

Postrock, noise

Infarct brengt duistere met noise doordrongen post-rock. De vijfkoppige band experimenteert met contrasten en loodst je recht het onverwachte in met hun beklijvende lawaai. Robuust en toch breekbaar, pijnlijk maar comfortabel: niets is wat het lijkt.

L'inconnu connu
L'inconnu connu TBA

Pop, Electropop

L'inconnu connu fusioneert twee solo-projecten in één. Claire Hardy blikt terug op haar muzikale ervaringen in de Parijse popwereld vanuit Brussel met voet in electropop. Thomas komt hierin samen met zijn achtergrond in de klassieke muziek en waagt zich aan een creatieve fusie met zijn beste vriendin.

Ricky Bekstok
Ricky Bekstok TBA

Kermispunk

Het genre waarvan u niet wist dat u het nodig had: welkom bij de kermispunk van Ricky Bekstok! Okaaaaay let’s go!

Ricky Bekstok is het kersverse alter ego van Mathias Grymonprez, lid van de prettig gestoorde Brugse punkband Barno Koevoet & the Duijmschpijkers. Hij brengt techno, hiphop, punk en kermismuziek samen tot een grote carrousel der overprikkeling.

Haal je innerlijke botsauto maar boven, het is tijd om te knallen!

Yuma
Yuma TBA
  • VVK
    Gratis
  • ADD
    Gratis
  • Zwerverpaz
    Gratis
Updates
Selectie Sound Track 2023 bekend
24 aug 2023Selectie Sound Track 2023 bekend

De derde editie van Sound Track bewijst dat een nieuwe generatie méér dan ooit staat te trappelen om zich te tonen: nooit eerder schreven zich meer artiesten in voor een muziekwedstrijd op nationaal niveau.

Lees meer