Woensdag 22/11/2023 Aanvangsuur: 19:00, Start 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

TRY-OUT VOOR HUN UITVERKOCHT SHOW IN DE AB!

Englbrt
Englbrt Woensdag 22/11/2023, 20:00

indiepop, electronica, jazz

Englbrt is de verbazingwekkende samenwerking tussen Georges Goerens en Niels Engel twee van de meest productieve en gerespecteerde muzikanten van Luxemburg. Hun sound is doorspekt met elementen uit elektronica, hedendaagse jazz en indiepop.

Hun Debuut-EP ‘Odes to Everything’ verscheen in juli via Listenrecords.

Compact Disk Dummies
Compact Disk Dummies Woensdag 22/11/2023, 21:00

Electropop

Exact tien jaar waren Compact Disk Dummies voor het eerst te gast in Leffinge, ze maakten toen grote sier op Leffingeleuren waarvan de 46ste editie binnen een tiental dagen plaatsvindt. Check zeker de line-up want met namen als Bolis Pupul, Aroh, Gameboyz II Men gaat het dak er dit jaar ook zeker af.

In 2012 wonnen de broers Lennert en Janus Coorevits Humo’s Rock Rally wat voor hen de start is van een mooie carrière in de muziek. Met twee albums, ‘Silver Souls’ (’16) en ‘Neon Fever Dream’ (’20) en tal van singles, ‘The Reeling’, ‘Satellites’ (met Tom Barman) en ‘No Sex Without You’ zijn ze niet mer weg te denken van onze radio’s en festivals.

Hun onstuimige electropop leent er zich dan ook toe om van elk concert een waanzinnige belevenis te maken en de voorbije jaren resulteert dat ook in almaar sneller uitverkochte en almaar grotere zalen zoals AB en De Roma. Op in perfecte conditie op die podia te verschijnen komen ze eerst warmlopen in De Zwerver,  ik zou niet lang twijfelen ...

Wine & Cookies
Wine & Cookies Woensdag 22/11/2023, 22:30

Electro, House

Twee local boys met een voorliefde voor electro tunes en andere dansbare electronica. 

  • VVK
    €25
  • ADD
    €28
  • Zwerverpaz
    €22
Rsvp