Woensdag 13/03/2024 Aanvangsuur: 19:30, Start 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

De 54-jarige Britse singer-songwriter Tom McRae brengt in januari 2024 een nieuw album uit. Niet veel later komt hij het voorstellen in De Zwerver. 

Aure
Aure Woensdag 13/03/2024, 20:00

Indiefolk

De support bij Tom McRae is Aure die dus opnieuw naar Leffinge komt. Nadat ze ons op Leffingeleuren wist te betoveren in de kerk tijdes Duyster Live komt ze nu haar eerste EP ‘A Few Notes’ voorstellen. Die klinkt als een warme soundtrack voor donkere en koude dagen. Met haar bedwelmend mooie stem staat deze Franse singer-songwriter aan het begin van een bijzonder veelbelovende carrière.

Ze zingt in het engels, frans en spaans, telkens in haar kenmerkende diepe en sierlijke stem, die onvermijdelijk doet denken aan iconen als Nico en Françoise Hardy. Aure is de eerste buitenlandse artieste die onderdak vond bij het Belgische label Mayway Records (The Haunted Youth, Meskerem Mees).

Damusic over haar passage tijdens Duyster Live: "De zangeres veroverde heel wat hartjes, ook het onze."

Tom McRae (uk)
Tom McRae (uk) Woensdag 13/03/2024, 21:00

Singer-songwriter

Toen Tom McRae in 2000 debuteerde met die prachtige, tijdloze en titelloze eerste plaat was dit het begin van een lange veelzijdige carrière waarin hij niet alleen negen albums maakte maar ook schreef voor TV, orkesten en andere artiesten zoals Marianne Faithfull. 

Live speelt hij zowel solo, in trio, met full band of met een string-quart, maar telkens weet hij zijn publiek te vervoeren met zijn mengeling van bezielde uitvoeringen, spitse humor en een moddervette laag melancholie. In 2014 was hij al eens te gast op Leffingeleuren maar nu komt Tom McRAe voor het eerst naar Zaal De Zwerver.

Voor fans van: Elbow, David Gray en Damien Rice

  • VVK
    €22
  • ADD
    €25
  • Zwerverpaz
    €19
Rsvp
Updates
Radio De Zwerver op Spotify
29 okt 2023Radio De Zwerver op Spotify

Zoals gewoonlijk vind je ook dit al het lekkers dat we (tot nu toe) in 2023 en 2024 te bieden hebben samengevat in één leuke playlist. Geniet van Radio De Zwerver met nummers van o.a. Blonde Redhead, Brutus, Militarie Gun, Bob Mould, Lucy Kruger & The Gro

Lees meer
Aure support bij Tom McRae
13 nov 2023Aure support bij Tom McRae

Nadat ze ons op Leffingeleuren wist te betoveren in de kerk tijdens duyster Live komt AURE nu haar eerste EP ‘A Few Notes’ voorstellen.

Lees meer
Debuut-EP Aure net uit!
24 nov 2023Debuut-EP Aure net uit!

Laat je betoveren door de tijdloze klasse van Aure, die met haar eerste EP “A Few Notes” een warme soundtrack levert voor donkere en koude dagen. Met haar bedwelmend mooie stem staat deze Franse singer-songwriter aan het begin van een bijzonder veelbelove

Lees meer
Nieuwe Single Tom McRae
24 jan 2024Nieuwe Single Tom McRae

'Wild Love' is de eerste single uit 'Étrange Hiver', het 9e studioalbum van Tom McRae, dat op 1 maart wordt uitgebracht. Het nummer is een duet met de internationaal gerenommeerde Keren Ann.

Lees meer
Nieuwe plaat Tom Mcrae
01 maart 2024Nieuwe plaat Tom Mcrae

De Britse singer-songwriter Tom Mcrae dropte vandaag zijn nieuwe plaat 'Étrange Hiver volledig opgetrokken uit duetten.

Lees meer