Zondag 22/10/2023 Aanvangsuur: 13:30 De Grote Post- Oostende

Op 22 oktober wordt De Grote Post in Oostende dé place-to-be voor muzikanten, muziekprofessionals en iedereen die ambities koestert voor een carrière in de muzieksector tijdens de sectordag OSTEND IS MUSIC.

Koester je al langer een droom van een muzikale carrière of wil je als doorgewinterde professional graag een stap vooruit? Je plek vinden in de muzieksector kan een uitdaging zijn.

Of je nu talent van Oostendse bodem bent of uit de ruimere regio komt, of je nu achter de draaitafels staat of klassiek geschoold bent, of je nu van het podium houdt of liever achter de schermen blijft - het maakt niet uit! Markeer 22 oktober in je agenda en maak je klaar voor een dag vol praktische informatie en inspiratie om jouw muzikale ambities waar te maken.

De sectordag ?????? ?? ????? is een samenwerking tussen: De Grote Post – klein Verhaal – KAAP - Theater aan Zee – Muziekclub De Zwerver – OHK – Paulusfeesten – Conservatorium aan Zee – stad Oostende. Meer info op oostende.be/ostendismusic.

Programma

13u30: Deuren/ontvangst

14u00 – 15u00: Plenair gedeelte: Panelgesprek
Moderator: Kirsten Lemaire

15u00 – 17u00: Expertenhub
> Na inschrijving kan je je voorkeur doorgeven met welke profielen je liefst in gesprek gaat en wat je meest prangende vragen zijn.
Wil je graag persoonlijke feedback op je songs en kans maken op ondersteuning van een van de partners van de sectordag? Stuur dan je demo’s/songs in via vi.be. 

17u00 – 18u00: Receptie/Netwerkmoment

  • VVK
    Gratis
  • ADD
    Gratis
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp