Woensdag 31/01/2024 Aanvangsuur: 19:30, Start 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Neo-goths maken aanstekelijke wave die tussen droom en nachtmerrie zweeft.

Nuovo Testamento (it/us)
Nuovo Testamento (it/us) Woensdag 31/01/2024, 20:00

Cold Wave, Italo, Pop

Dit internationaal ensemble, met leden uit Bologna en Los Angeles en een verleden bij Horror Vacui, Sheer Mag, Tørsö, Terremoto en Crimson Scarlet, mixt hun achtergrond in garage rock en post punk met cold wave en Italo disco.

Het klinkt eerder als een groep uit de jaren ‘80 dan eentje uit de jaren ‘20, en hun new wave revival staat garant voor een uitbundig feestje op de dansvloer.  Met nieuw album ‘Love lines’ zetten ze dat nog eens extra in de verf, mede dankzij de geweldige vocals van Chelsey Crowley. Het is catchy, het is dansbaar, het is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geweldige avond uit.

Drab Majesty (us)
Drab Majesty (us) Woensdag 31/01/2024, 21:10

Darkwave, post-punk, gothic

Het in LA gevestigde duo Drab Majesty is het project van Deb DeMure, het androgyne alter ego van Andrew Clinco en partner Mona D.

Ze mengen darkwave, post-punk, dream pop, gothic en cold wave. Met zijn dromerige, hypnotiserende combinatie van galmende gitaren, synth-baslijnen, krachtige vocalen en ritmische drummachinebeats behoort dit tot een van de bijzonderste post-punkbands van het afgelopen decennium. Voor de opnames van hun nieuwste EP trol het duo van LA naar een afgelegen plaatsje in Oregon. Die basistracks werden later afgewerkt met de hulp van o.a. Rachel Goswell van Slowdive die hen nadien meenam op een tour doorheen de USA. 

Met drie full-albums uitgebracht op Dais Records, staan hun live-optredens bekend om intense visuele spektakels, waarbij de bandleden gewaden en maskers dragen.

  • VVK
    €16
  • ADD
    €19
  • Zwerverpaz
    €14
Rsvp
Updates