Vrijdag 26/01/2024 Aanvangsuur: 20:30, Start 21:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Onze eerste 'artist in residence' stelt debuut EP voor. 

Whoman
Whoman Vrijdag 26/01/2024, 21:00

Indiepop

Quartet rond de tweeling Mira en Ambroos De Schepper , afkomstig uit Nieuwpoort. Ook zij zullen hun eerste EP, ‘Nights Ferries’ voorstellen. Op hun debuut-EP 'Nights Ferries vermengen ze invloeden van Animal Collective, Metronomy, Tune-Yards en Cocteau Twins wat leidt tot spannende, experimentele indiepop.

Lepopski
Lepopski Vrijdag 26/01/2024, 22:15

psychepop, postpop, britpop

Afgelopen vrijdag loste de Oostendse band Lepopski zijn eerste single, ‘Ice Cream’, de voorloper van hun EP die op 19 januari uitkomt, een week voor ze heel ook live komen voorstellen in De Zwerver. Het jonge viertal wordt de eerste “artist in residence” ooit bij Muziekclub De Zwerver. 

Nadat we hen in september al voor de leeuwen gooiden op de Buskerstage tijdens Leffingeleuren - een taak waar ze zich voortreffelijk van kweten - gaan we hen nu het komende jaar begeleiden in een paar stappen die deze jonge band wil zetten. 

Het eerste grote wapenfeit wordt de live-voorstelling van hun eerste EP. Op de weg daar naartoe laten ze zich begeleiden door ervaren professionals die hen adviseren op technisch en artistiek vlak.

Lepopski maakt hele catchy psychedelische pop in het verlengde van Tame Impala, MGMT, Passion Pit, Foxygen, Girls In Hawaii of Metronomy al halen ze muzikaal overduidelijk de mosterd ook in de UK in de sixties waarbij vooral The Beatles en The Kinks spontaan opwellen. 

Lepopski bestaat uit Hannes De Koninck (Zang, toetsen, ak. gitaar), Cédric Cuvereau (drum), Morgan Wylleman (bas, synth) en Jari Sinnesael (elek. gitaar).

Dj Sanne
Dj Sanne Vrijdag 26/01/2024, 23:15

Pop, Groove, Rock

Sanne leerden we als DJ kennen in O.666 en Sous-Sol. Ze veroverde ook menig hart tijdens haar dj-set op Leffingeleuren in ons café.

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp