Woensdag 08/05/2024 Aanvangsuur: 20:00 Foyer De Zwerver- Leffinge

De release show van de debuut-EP van Iskander Moon in de AB in Brussel is maanden op voorhand uitverkocht, maar niet getreurd, de 23-jarige Zelzatenaar gaat de gort op met zijn band en doet daarbij ook De Zwerver aan.

Iskander Moon
Iskander Moon TBA

Indiepop, Folkpop, Singer-songwriter

De eerste single van Iskander doet het alvast heel goed! Saturday Silence wordt gedraaid op MNM, Studio Brussel en Radio 2 en heeft al duizenden online streams.

Iskander Moens, zoals hij echt heet is een muzikaal wonderkind, klassiek geschoold pianist die switcht van Bach naar Taylor Swift en in zijn jonge jaren op tour trok door Europa met het koor-ensemble Collegium Vocale. Vorig jaar studeerde hij af aan het Kask in Gent als producer. 

Iskander houdt ervan om opgeslokt te worden door een grote, anonieme stad en trok daarom voor langere periodes naar New York, Berlijn, Boston en Firenze. Hij dompelde zich er telkens onder in de lokale muziekscene, speelde in tal van singer-songwritercafé’s - waar hij indruk maakte met zijn warme tenorstem - én hij schreef en passant een berg fonkelende folkpopsongs waarvan de mooiste dus binnenkort verschijnen op zijn eerste release.

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe single Iskander Moon
07 feb 2024Nieuwe single Iskander Moon

Voormalig HYPER-frontman en Cesar Quinn-bandlid Iskander Moens bracht enkele maanden zijn eerste solonummer uit als Iskander Moon. Vandaag dropte deze grote belofte zijn wapenfeit getiteld “Berlin”.

Lees meer