Woensdag 08/05/2024 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Foyer De Zwerver- Leffinge

De release show van de debuut-EP van Iskander Moon in de AB in Brussel is maanden op voorhand uitverkocht, maar niet getreurd, de 23-jarige Zelzatenaar gaat de gort op met zijn band en doet daarbij ook De Zwerver aan.

Teun
Teun Woensdag 08/05/2024, 20:30

Pop, indie

TEUN is een vast lid van de band van Eefje de Visser en daar ontmoette ze producer Daan Schepers (Bazart, Eefje de Visser, High Hi), met wie ze samenwerkte om haar muziek in een debuut-EP te gieten. Ze slaagden erin haar persoonlijke groei- en zelfontwikkelingsreis vast te leggen door middel van betoverende elektronica en diep melancholische nummers. TEUN voelt zich voor altijd geïnspireerd door artiesten zoals Lana del Rey, Robyn en Solange.

Op 28 april speelt ze tijdens de finale van Humo’s Rock Rally in de AB.

Iskander Moon
Iskander Moon Woensdag 08/05/2024, 21:30

Indiepop, Folkpop, Singer-songwriter

De eerste single van Iskander doet het alvast heel goed! Saturday Silence wordt gedraaid op MNM, Studio Brussel en Radio 2 en heeft al duizenden online streams.

Iskander Moens, zoals hij echt heet is een muzikaal wonderkind, klassiek geschoold pianist die switcht van Bach naar Taylor Swift en in zijn jonge jaren op tour trok door Europa met het koor-ensemble Collegium Vocale. Vorig jaar studeerde hij af aan het Kask in Gent als producer. 

Iskander houdt ervan om opgeslokt te worden door een grote, anonieme stad en trok daarom voor langere periodes naar New York, Berlijn, Boston en Firenze. Hij dompelde zich er telkens onder in de lokale muziekscene, speelde in tal van singer-songwritercafé’s - waar hij indruk maakte met zijn warme tenorstem - én hij schreef en passant een berg fonkelende folkpopsongs waarvan de mooiste dus binnenkort verschijnen op zijn eerste release.

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe single Iskander Moon
07 feb 2024Nieuwe single Iskander Moon

Voormalig HYPER-frontman en Cesar Quinn-bandlid Iskander Moens bracht enkele maanden zijn eerste solonummer uit als Iskander Moon. Vandaag dropte deze grote belofte zijn wapenfeit getiteld “Berlin”.

Lees meer
Happy Release Day Iskander Moon
21 apr 2024Happy Release Day Iskander Moon

Vrijdag jongstleden dropte Iskander Moon, die toevallig ook in De Zwerver was als roadie van Kids With Buns, zijn debuut-EP! 'Are You Lost Here?' bevat zes prachtige folkpopsongs die het beste doen vermoeden voor zijn verder carrière.

Lees meer