Woensdag 31/07/2024 Aanvangsuur: 19:30, Start 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Vorige week kwam de vierde plaat van de Canadese psychrock band Wine Lips uit, ‘Super Mega Ultra’, perfecte adjectieven om hun zinderende psychrock te omschrijven. Opgericht in Toronto in 2015 is het sindsdien een hele rit geweest met vier albums en een niet bij te houden aantal tournees die hun reputatie hebben gevestigd. Vorig jaar waren ze nog dé revelatie op Sjockfestival.

Exclusieve niet te missen show voor fans van Osees, King Gizzard en Frankie & The Witchfingers.

Crackups
Crackups Woensdag 31/07/2024, 20:00

Garage, Punk

CRACKUPS komen na een break van een jaar of 4 opnieuw bijeen. Eind dit jaar releasen ze hun derde album, maar eerst spelen ze gewoon in De Zwerver!

CRACKUPS was altijd al een band van extremen: waanzinnig snel, strak, ongemeen luid, maar met een scherp gevoel voor melodie en oor voor detail. De eerste single uit de nieuwe plaat, ‘Sgt. Haze’, windt er geen doekjes om. Nog altijd is het vruchteloos en tot ieders opluchting zoeken naar de handrem. Rechttoe rechtaan en geen geheimen. Geïnspireerd door een platenkast die van hun ouders zou kunnen zijn, Black Flag en Devo meets Viagra Boys en Warmduscher.

Wine Lips (can)
Wine Lips (can) Woensdag 31/07/2024, 21:15

Garagerock, psychrock

Punk, rock en psychedelica. Wine Lips brengt deze drie stijlen samen tot een geheel nieuw geluid. Begonnen als drie huisgenoten in verschillende bands, kwamen ze in 2017 samen om een “gemakkelijke punkband” te starten. In rap tempo schudden de bandleden liedjes uit de losse pols; zodra hun andere bands uiteenvielen, evolueerde  Wine Lips van eenvoudige part-time punkband tot full-time genre-overschrijdend podiumbeest.

“Now that’s what I call music!.”
“Now that’s what I call music!.”
Iggy Pop - BBC Radio 6
  • VVK
    €17
  • ADD
    €20
  • Zwerverpaz
    €14
Rsvp
Updates