Zaterdag 26/10/2024 Aanvangsuur: 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Drie maal is scheepsrecht. BRLRS uit Oostende komt voor de derde keer met een eigen show naar De Zwerver, wie er de vorige keren bij was weet dat dit feestje niet te missen is. En er is een extra reden, het viertal komt zijn eerste volwaardige full-album voorstellen. Nadat ze eerste hun EP “Aspirin” voorstelden en nadien met de vrienden van Seagulls hun afscheid kwamen vieren wordt dit weeral een legendarische avond.

Brlrs
Brlrs TBA

Punk, Rock 'n' Roll

BRLRS staat garant voor een mix van punkrock, garage en hier en daar wat metal- of bluesinvloeden, alles waar luide gitaren centraal staan met andere woorden. Leden zijn nog steeds David Ponette (Gitaar), Olivier Verniers (Gitaar, Stem), David Oto'o Samba (Bas) en Bruno Piers (Drum).

Damusic bedacht er een uitmuntende term voor: zandpunk.

Luminous Dash over hun eerste EP: "BRLRS is een band die rock ’n roll-stad Oostende alle eer aandoet. Nu de rest van het land aan hun voeten krijgen, en met zo’n EP zou dat moeten kunnen.”

  • VVK
    €16
  • ADD
    €19
  • Zwerverpaz
    €13
Updates
Nieuwe single BRLRS
07 mei 2024Nieuwe single BRLRS

Oostendes rock 'n' roll trots BRLRS dropte zopas de eerste single uit hun debuutplaat die ze later dit jaar officieel komen voorstellen in onze zaal.

Lees meer