Zaterdag 28/09/2024 Aanvangsuur: 20:30 Zaal De Zwerver- Leffinge

Vrijdag 7 juni kwam de tweede plaat van Cobra The Impaler uit, "Karma Collision”.

Daarop zetten ze hun masterclass in hedendaagse heavy metal voort, een collectie van zware anthems die bedrieglijke complexiteit en technische bekwaamheid combineren met meeslepende hooks en krachtige refreinen! 

Humo had 4 vier sterren veil voor zowel de nieuwe plaat als diens release show in de AB.

Cobra The Impaler
Cobra The Impaler TBA

Modern metal meets oldschool Trash

Gevormd uit een diep verlangen om woeste metal te combineren met boeiende visuele elementen, verscheen COBRA THE IMPALER op het toneel met hun debuutalbum "Colossal Gods" in 2021. Op "Karma Collision" verdiepen de kleuren en wordt het plot complexer, terwijl de band een meer gelaagde benadering van hun songwriting kiest. Teruggrijpend naar een tijdperk waarin stripboeken en videogames donkerder en gewelddadiger werden, slepen deze nummers je krachtig mee op een sombere reis in de buik van het beest.

Deze nummers lijken bedrieglijk eenvoudig in hun complexiteit, maar de band gebruikt zijn technische bekwaamheid om hun indrukwekkende gebruik van melodie nog meer te benadrukken. Elk nummer zal je meerdere keren naar die volumeknop doen grijpen, steeds harder draaiend bij elke nieuwe wending in deze kronkelende odyssee!

Cobra The Impaler is Thijs De Cloedt (guitars), Manuel Remmerie (vocals), Michele de Feudis (bass, vocals), James Falck (guitars) en Ace Zec (drums).

  • VVK
    €20
  • ADD
    €23
  • Zwerverpaz
    €17
Rsvp