Vrijdag 04/02/2022 Aanvangsuur: 20:00, Start 21:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

NIEUWE DATUM & LOCATIE

Omwille van de maatregelen m.b.t. Corona werd het concert DVKES verschoven naar vrijdag 4 februari. Omdat concerten nog steeds zittend moeten doorgaan en gezien de interesse in deze show zal het concert ook plaatsvinden in de zaal in plaats van in het café.

DVKES
DVKES Vrijdag 04/02/2022, 21:00

Op 19 november komt ‘Echoplasm’ uit, de tweede plaat van DVKES, één van de weinige bands die een bekende Leffingenaar als frontman heeft (Joos Houwen).

Na de indiepop van hun debuut ‘Push Through’ haalde het zestal een veel donkerder geluid boven in de studio, met invloeden van new wave en krautrock.

  • VVK
    €8
  • ADD
    €10
  • Zwerverpaz
    €5
Rsvp
Updates
Nieuwe plaat Dvkes
12 nov 2021Nieuwe plaat Dvkes

Na het bejubelde debuut (“Push Through”) staat DVKES te trappelen met een nieuwe plaat. De band die al meermaals bewees over een stevige portie talent te beschikken (Humo’s Rockrally, De Nieuwe Lichting 2020 en KEXP) nam producer Micha Volders

Lees meer
4 Sterren voor Dvkes
13 nov 20214 Sterren voor Dvkes

Gisteren verscheen Echoplasm, het nieuwe plaatje van DVKES en het moet gezegd wij zijn fan! Ook bij Dansende Beren hebben ze er wel wel oren naar want ze bedanken Joos en zijnen meteen met sterren!

Lees meer
Geniet mee van De week van de Belgische muziek!
27 jan 2022Geniet mee van De week van de Belgische muziek!

Op je radio en tv, in lokale muziekwinkels, concertzalen en clubs tot cultuur- en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken: tijdens de Week van de Belgische muziek staat muziek van bij ons in heel het land centraal.

Lees meer