Zondag 30/01/2022 Aanvangsuur: 19:30, Start 19:30 Zaal De Zwerver- Leffinge

UPDATE

O.w.v. de geldende Corona-maatregelen zal deze show zittend doorgaan, om die reden verschuift het concert naar van het café naar onze Zaal.

Piv Huvluv
Piv Huvluv (dj-set) Zondag 30/01/2022, 19:30

Piv is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedy-landschap. U kent hem misschien van Comedy Casino of Eigen Kweek? Bovenal is hij een rasperformer en entertainer. 

Een geboren verteller met een heerlijk Oostends accent. Een gepassioneerd muziekliefhebber, die - met de vinylplatenspeler als vast attribuut - altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd.

Steve Wynn (us)
Steve Wynn (us) Zondag 30/01/2022, 20:30

Steve Wynn is niet alleen de ex-frontman van The Dream Syndicate, een van de bands uit de jaren ’80 die mee de grondleggers van de Amerikaanse indierock scene waren.

Hij is ook een briljante songwriter die al meer dan 300 van zijn nummers opgenomen en uitgevoerd zag worden door o.a. REM, The Black Crowes, Yo la Tengo.

Je zou hem, oneerbiedig, een “oudstrijder” kunnen noemen, deze singer-songwriter Steve Wynn, want sinds 1981 toert hij, quasi onafgebroken, de wereld rond met zijn groep of solo en daarbij doet hij graag België aan waar een schare trouwe fans hem trouw volgt. 

En de fans weten dat hij altijd weer verrast met een opvallende keuze uit zijn omvangrijke repertoire.

  • VVK
    €14
  • ADD
    €17
  • Zwerverpaz
    €12
Rsvp
Updates
Steve Wynn kwam, zag en overwon Het Depot
27 jan 2022Steve Wynn kwam, zag en overwon Het Depot

Steve Wynn speelde dinsdag avond solo-akoestisch in Leuven en dat was voor Dirk Steenhaut voorwaar een zeer goede reden om nog eens het huis uit te komen. Lees hier zijn bevindingen en laat je overtuigen om zondag af te zakken naar De Zwerver.

Lees meer