Woensdag 09/11/2022 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Café De Zwerver- Leffinge

NIEUWE DATUM

In februari moest Neal Francis nog verstek om de U welbekende redenen. Gelukkig is uitstel geen afstel want met 9 november vonden we nu een nieuwe datum.

Timothy Fernandez
Timothy Fernandez Woensdag 09/11/2022, 20:30

Singer-songwriter, Pop, Indie

Timothy Fernandez is een singer-songwriter en multi-instrumentalist die zich laat beïnvloeden door schoon volk als Phum Viphurit, Boy Pablo, Tom Misch, Jordan Rakei, Oscar Jerome, ...

De afgelopen vier jaar wisselde zijn muziek tussen folk en indie rock (Ben Howard, Sam Fender, George Ogilvie, …) en de zoektocht naar z'n eigen sound is nog steeds volop bezig.

Neal Francis (us)
Neal Francis (us) Woensdag 09/11/2022, 21:30

Met ‘Changes’ debuteerde Neal Francis in 2019 met een prachtige plaat met invloeden van New Orleans R&B, Chicago blues, 60ies soul en vroege jaren 70 California-style pop.

Denk gerust aan JJ Cale, Dr. John, Allen Toussaint en Leon Russell.

Neal Francis toerde al op jonge leeftijd met verschillende bands tot zijn zelfdestructieve gedrag het overnam. Maar zo hij wist zich te herpakken en dat resulteerde in iets heel mooi. Heerlijke songs met een lekkere groove en een knappe stem. Eentje om naar uit te kijken.

Uitverkocht
  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe plaat Neal Francis
05 nov 2021Nieuwe plaat Neal Francis

Werd hij op zijn debuut Changes uit 2019 nog de hemel in geprezen als de waardige opvolger van Allen Toussaint, op opvolger I'n Plain Sight' bewijst de singer/songwriter/pianist, NEAL FRANCIS dat hij nog veel meer in zijn mars heeft.

Lees meer
Dummy & Neal Francis uitgesteld
19 jan 2022Dummy & Neal Francis uitgesteld

De entourages van Dummy en Neal Francis namen zopas de beslissing om de Europese tournees uit te stellen, omdat de huidige situatie nog te onduidelijk is.

Lees meer
Nieuwe datum Neal Francis
22 juni 2022Nieuwe datum Neal Francis

In februari moest Neal Francis nog verstek om de U welbekende redenen. Gelukkig is uitstel geen afstel want met 9 november vonden we nu een nieuwe datum.

Lees meer
Nieuwe EP Neal Francis
15 okt 2022Nieuwe EP Neal Francis

Op vrijdag 18 november komt 'Sentimental Garbage', de nieuwe EP van Neal Francis uit. Voorafgaand aan deze release dropte Neal reeds drie singles waaronder een cover van de classic 'Strawberry Letter' van Shuggie Otis.

Lees meer