Vrijdag 03/06/2022 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:00 Café De Zwerver- Leffinge

Cowboy from outta space stelt nieuwe plaat voor!  

Dj Willie
Dj Willie Vrijdag 03/06/2022, 20:00

Country

Dj Willie is voor country wat Martin Luther King is voor de zwarte gemeenschap. Een activist, een ambassadeur. Zijn dj-sets staan bol van de echte levensliederen, over gebroken harten, de dood, verslaving kortom vol van smart.

Deze bastaardzoon van Willie Nelson windt er geen doekjes om maar geeft je een deken om je warm te houden in koude tijden. 

Nick Noel & The Red Rose Rogers
Nick Noel & The Red Rose Rogers Vrijdag 03/06/2022, 21:00

Country, Americana

Nick Noel moet na DJ Willie zowat de tweede cowboy ooit zijn uit Brugge. Nick Noel begon muziek te maken voor de soundtrack van zijn eigen western. Geleidelijk aan groeide zijn band Nick Noel & The Red Rose Rogers uit naar een zevental en is de debuutplaat zo goed als af. De eerste single werd al opgepikt door Willy.

Garrett T. Capps (us)
Garrett T. Capps (us) Vrijdag 03/06/2022, 22:00

Country, Americana

In de aanloop naar Leffingeleuren 2019 omschreven we Garrett T. Capps nog als "Een fenomenale ontdekking, een man die de herinnering aan Gram Parsons en Townes Van Zandt levendig houdt en die koppelt aan de erfenis van stadsgenoot Doug Sahm. Country en americana voor fans van Daniel Romano en Steve Earl.”

Hij maakte de verwachtingen meer dan waar met een spetterend concert. Musiczine omschreef dit als hèt hoogtepunt van het festival, “In feite had Garrett T. Capps alles: charisma, gortdroge humor, perfecte timing, de songs en niet in het minst een geweldige vijfkoppige band (drums, bas, synths, gitaar/lap steel en trompet).”

Deze space cowboy komt alweer een nieuwe plaat voorstellen.

  • VVK
    €10
  • ADD
    €12
  • Zwerverpaz
    €8
Rsvp
Updates