Woensdag 20/04/2022 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Zaal De Zwerver- Leffinge
Suwi
Suwi Woensdag 20/04/2022, 20:30

Jazz, postrock, soundscape

‘French With Simona’ is het debuut van het Gentse trio SUWI dat bestaat uit leden van Nordmann en Kosmo Sound. De plaat kwam uit op het Brugse Werf Records, toonaangevend jazz label, als is dit zeker geen pure jazz. Instrumentaal is het zeker, een ode het ‘joie de vivre’ van Zuid-Frankrijk eveneens.

Tommy Guerrero (us)
Tommy Guerrero (us) Woensdag 20/04/2022, 21:30

Rock & Jazz meets funk & hip hop

Tommy Guerrero was één van de beste en meest vooruitstrevende skaters van zijn tijd en een prominent lid van het legendarische ‘Bones Brigade’ team, in dezelfde lichting als Tony Hawk, Mike McGill, Steve Caballero.…

We spreken jaren ’80, begin jaren ’90, de periode waarin het befaamde skatepark van Leffinge floreerde en de bekende crews waaronder Bones Brigade afzakten naar Leffinge om er voor honderden jongeren skate-demo’s te geven. Tony Hawk was er één keer bij, Tommy Guerrero echter niet. Het toeval wil dat Tommy Guerrero na zijn skatecarrière voor de muziek koos en zo toch in Leffinge belandt.

Muziek was altijd een belangrijk deel van zijn leven en na enige tijd in skate-rockband Free Beer ging hij zijn eigen weg met als eerste hoogtepunt de release van ‘Soul Food Taqueria’ op Mo’Wax in 2003.

Hij vond een originele manier om rock, hip hop, soul, funk & jazz te mixen in de stijl van bijvoorbeeld Khruangbin en bracht sindsdien nog een achttal platen uit waarvan ‘Sunshine Radio’ de laatste is.

  • VVK
    €18
  • ADD
    €21
  • Zwerverpaz
    €15
Rsvp