Woensdag 20/04/2022 Deuren open 20:00, Start 21:15 Zaal De Zwerver- Leffinge
Tommy Guerrero (us)
Tommy Guerrero (us) Woensdag 20/04/2022, 21:15

Rock & Jazz meets funk & hip hop

Tommy Guerrero was één van de beste en meest vooruitstrevende skaters van zijn tijd en een prominent lid van het legendarische ‘Bones Brigade’ team, in dezelfde lichting als Tony Hawk, Mike McGill, Steve Caballero.…

We spreken jaren ’80, begin jaren ’90, de periode waarin het befaamde skatepark van Leffinge floreerde en de bekende crews waaronder Bones Brigade afzakten naar Leffinge om er voor honderden jongeren skate-demo’s te geven. Tony Hawk was er één keer bij, Tommy Guerrero echter niet. Het toeval wil dat Tommy Guerrero na zijn skatecarrière voor de muziek koos en zo toch in Leffinge belandt.

Muziek was altijd een belangrijk deel van zijn leven en na enige tijd in skate-rockband Free Beer ging hij zijn eigen weg met als eerste hoogtepunt de release van ‘Soul Food Taqueria’ op Mo’Wax in 2003.

Hij vond een originele manier om rock, hip hop, soul, funk & jazz te mixen in de stijl van bijvoorbeeld Khruangbin en bracht sindsdien nog een achttal platen uit waarvan ‘Sunshine Radio’ de laatste is.

  • VVK
    €18
  • ADD
    €21
  • Zwerverpaz
    €15