Zaterdag 23/04/2022 Aanvangsuur: 18:30, Start 19:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Psychonaut is een Mechels post-metal trio dat uiteenlopende heavy invloeden combineert, van Led Zeppelin, tot Tool en Amenra. Na hun lovend onthaalde debuutalbum ‘Unfold The God Man’ ontplooiden ze zich tot een wervelende live-machine. 

Ook Cobra The Impaler zal zijn debuut ‘Colossal Gods’ voorstellen. Dit vijftal met o.a. Ace Zei (drums) in zijn rangen combineert elementen van groove en trashmetal met heavy riffs, messcherpe vocale uithalen en aanstekelijke refreinen.

H I R O is een gloednieuwe metalband met roots in Oostende en Brugge met leden van Vague View en The Maple Room. 

Divided kennen we dan weer van de finale van het VI.BE kansenparcours Sound Track 2019, waarop ze zich tot één van de laureaten wisten te kronen. Post-rock meets hardcore meets sludge-metal.

Divided
Divided Zaterdag 23/04/2022, 19:00

sludge-metal, post-rock, hardcore

Divided kennen we van de finale van het VI.BE kansenparcours Sound Track 2019, waarop ze zich tot één van de laureaten wisten te kronen. Het is een vierkoppige West-Vlaamse band die in hun muziek een mooi evenwicht brengt tussen genres als post-rock, hardcore en sludge-metal. In april stellen ze hun debuut-EP voor.

H I R O
H I R O Zaterdag 23/04/2022, 20:15

Metal, progressive

H I R O is een gloednieuwe metalband met roots in Oostende en Brugge. Hun eerste single ‘Cyclothemia’ droppen ze op 4 februari, gevolgd door ‘Polarize’ in maart en hun eerste EP ‘HIRØ’ op 1 april. “H I R O… A creative antidote… Where progressive rock, psychedelic metal, inspired songwriting and intense lyrics collide.”

Cobra The Impaler
Cobra The Impaler Zaterdag 23/04/2022, 21:30

Modern metal meets oldschool Trash

Dit vijftal met o.a. Ace Zec (drums) in zijn rangen combineert elementen van groove en trashmetal met heavy riffs, messcherpe vocale uithalen en aanstekelijke refreinen.

Psychonaut
Psychonaut Zaterdag 23/04/2022, 23:00

Post-metal

Psychonaut is een Mechels post-metal trio dat uiteenlopende heavy invloeden combineert, van Led Zeppelin, tot Tool en Amenra. Na hun lovend onthaalde debuutalbum ‘Unfold The God Man’ ontplooiden ze zich tot een wervelende live-machine.

  • VVK
    €15
  • ADD
    €18
  • Zwerverpaz
    €12
Rsvp
Updates
Nieuwe single H I R O
07 maart 2022Nieuwe single H I R O

Als je een nieuwe metalband ontdekt als H I R O, dan heb je meteen spijt dat je de release van hun eerste single enkele weken terug miste. Z omschrijven zichzelf als het creatieve antidotum waarin progrock en psychedelische metal samenvloeien.

Lees meer