Woensdag 02/03/2022 Aanvangsuur: 20:00 Online

Lijfstroom is een online muziekkanaal die je vanuit Oostende overspoelt met performances op unieke locaties en reportages met kleurrijke muzikale personages.

Lijfstroom is een samenwerking tussen kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP, Muziekclub De Zwerver, TAZ, Club Jaecques & JH OHK.

-> Bekijk deze editie van Lijfstroom op 02/03 vanaf 20u00 live op ons YOUTUBE KANAAL.

Victor De Roo & Rachel Sassi
Victor De Roo & Rachel Sassi TBA

New Wave, synthpop

De zangeres Rachel Sassi en de producer Victor De Roo (bekend van De Nooit Moede) vormen een Franstalig synthwave-/new wave-duo. Hun eerste ep 'Paysages tristes', is eerder dit jaar verschenen op De Roo's eigen label (Kontakt Group). Hierin staan de teksten van Paul Verlaine centraal, voor de nieuwe nummers werd 'The Waves' van Virginia Woolf als inspiratie gebruikt.

Zee Skirts
Zee Skirts TBA

psychepop, weirdpop

“Zee Skirts is een muzikant. Maar ook een band. We zijn geen schrijvers. Ik ben ook geen schrijver. Dus er is geen biografie. We zouden ook veel moeten liegen, of in elk geval een beetje, om onze biografie indrukwekkend te doen lijken. Niet dat onze levens saai zijn, we doen veel! Maar geen biografie dus. Ik hoop dat je het niet erg vindt.” 

Zee Skirts maakt alternatieve pop dat niet vies is om te experimenteren met ritmes, klanken en geluiden. De band is spiksplinternieuw maar bracht direct bij de geboorte op de sociale media een tien nummers-tellend album uit welke allemaal geschreven, opgenomen, gemixt en geproduceerd werden door de band zelf. Maar wie of wat ze zijn blijft nog een mysterie.

  • VVK
    Gratis
  • ADD
    Gratis
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp
Updates
Geniet mee van De week van de Belgische muziek!
27 jan 2022Geniet mee van De week van de Belgische muziek!

Op je radio en tv, in lokale muziekwinkels, concertzalen en clubs tot cultuur- en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken: tijdens de Week van de Belgische muziek staat muziek van bij ons in heel het land centraal.

Lees meer