Woensdag 06/04/2022 Aanvangsuur: 20:00 Online

Lijfstroom is een online muziekkanaal die je vanuit Oostende overspoelt met performances op unieke locaties en reportages met kleurrijke muzikale personages.

Lijfstroom is een samenwerking tussen kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP, Muziekclub De Zwerver, TAZ, Club Jaecques & JH OHK.

Vito
Vito TBA

Americana, Singer-songwriter

Hun muziek kun je naar eigen zeggen het best samenvatten als ‘Belgicana’: een energieke, melancholische mix van Patti Smith & Kurt Vile in de discotheek na sluitingsuur.

Z’n ‘Belgicana’ bestaat nog maar een kleine vier jaar, maar heeft er toch al een heus avontuur opzitten. Zo werd Vito ondermeer onder andere geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2018, sleepte hij op Westtalent 2017 zowel de derde als de publieksprijs in de wacht en won hij in de zomer van 2018 de Theater Aan Zee Jongmuziekprijs. In mei 2019 speelde Vito het voorprogramma van dEUS in een uitverkochte Ancienne Belgique. Uitgekozen door Tom Barman himself.

Nele De Gussem
Nele De Gussem TBA

Electronica, impro, soundscape

Nele De Gussem kennen we als frontvrouw van Uma Chine, en lid van BRNSDelvaux of Maya’s Moving Castle en tegenwoordig ook als artist in residence bij de vrienden van de N9. De Gentse zangers en multi-instrumentaliste wordt gedreven door een droomwereld aan sounds. Geluiden die geproduceerd worden door analoge en fm synths, samples, effecten en loops. Maar vooral haar stem is haar ultieme bondgenoot in haar fantastische verbeelding.

  • VVK
    Gratis
  • ADD
    Gratis
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp
Updates
Geniet mee van De week van de Belgische muziek!
27 jan 2022Geniet mee van De week van de Belgische muziek!

Op je radio en tv, in lokale muziekwinkels, concertzalen en clubs tot cultuur- en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken: tijdens de Week van de Belgische muziek staat muziek van bij ons in heel het land centraal.

Lees meer