Vrijdag 04/11/2022 Aanvangsuur: 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

De Canadese band The Sadies kwamen eerder dit jaar in het nieuws door het onverwachte overlijden van medeoprichter Dallas Good. Binnenkort verschijnt hun elfde studioalbum, ‘Colder Streams’ (Yep Roc Records), waarop ze als vanouds grossieren in country, folkrock, psychedelica, garagerock en surf. Op de plaat wordt samengewerkt met Jon Spencer en Richard Reed Parry (Arcade Fire). Die laatste stond in voor de productie, een werkje dat hij omschrijft als “which mostly meant I just hung around listening to the greatest live band in the country playing their asses off, and then get off the couch and sing backing vocals”. In het verleden werkte de band al samen met andere grootheden als Neil Young, Kurt Vile of King Khan

Na het verlies van mede bandlid Dallas Good besliste de rest van de band, waaronder zijn broer Travis, dat ze de erfenis van Dallas verder willen uitdragen. The Sadies zijn een liveband pur sang.

The Sadies (ca)
The Sadies (ca) TBA

Country, Surf, Americana, Garage, Pysche

De Canadese band The Sadies kwamen eerder dit jaar in het nieuws door het onverwachte overlijden van medeoprichter Dallas Good. Binnenkort verschijnt hun elfde studioalbum, ‘Colder Streams’ (Yep Roc Records), waarop ze als vanouds grossieren in country, folkrock, psychedelica, garagerock en surf. Op de plaat wordt samengewerkt met Jon Spencer en Richard Reed Parry (Arcade Fire). Die laatste stond in voor de productie, een werkje dat hij omschrijft als “which mostly meant I just hung around listening to the greatest live band in the country playing their asses off, and then get off the couch and sing backing vocals”. In het verleden werkte de band al samen met andere grootheden als Neil Young, Kurt Vile of King Khan. 

Na het verlies van mede bandlid Dallas Good besliste de rest van de band, waaronder zijn broer Travis, dat ze de erfenis van Dallas verder willen uitdragen. The Sadies zijn een liveband pur sang.

  • VVK
    €16
  • ADD
    €19
  • Zwerverpaz
    €14