Zondag 20/11/2022 Aanvangsuur: 16:00, Start 17:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

UPDATE

Het concert van The Mary Wallopers ging eerst plaatsvinden in Café De Zwerver maar al snel werd duidelijk dat die locatie te klein ging zijn. Nu is ook de foyer een zelfde lot beschoren want de capaciteit wordt nu voor het laatste keer vergroot we trekken immers naar de zaal. 

The Mary Wallopers (ie)
The Mary Wallopers (ie) Zondag 20/11/2022, 17:00

Ierse Folk

Je kan moeilijk naar The Mary Wallopers luisteren zonder aan The Pogues te denken. De gebroeders Charles en Andrew Hendy vormen samen met Seán McKenna de leukste Ierse folkband van het moment.

Het gezelschap uit Dundalk heeft zijn wortels binnen de punk, maar ze hebben ook al een virale hiphop-hit gescoord met TPM (TaxPayers Money), om uit te komen bij de subversieve, politieke kracht van folk.

Na hun eerste EP ‘A Mouthful Of The Mary Wallopers’ kondigt de band vandaag zijn debuut aan middels de single ‘Frost Is All Over’ een Ierse traditional die o.a. door Planxty bekend werd. Voor het eerst in ons land in De Zwerver.

Dj Willie
Dj Willie Zondag 20/11/2022, 18:00

Country

Dj Willie is voor country wat Martin Luther King is voor de zwarte gemeenschap. Een activist, een ambassadeur. Zijn dj-sets staan bol van de echte levensliederen, over gebroken harten, de dood, verslaving kortom vol van smart.

Deze bastaardzoon van Willie Nelson windt er geen doekjes om maar geeft je een deken om je warm te houden in koude tijden. 

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe Single The Mary Wallopers
07 okt 2022Nieuwe Single The Mary Wallopers

De debuutplaat van de nieuwste Iersa folksensatie, The Mary Wallopers, komt uit op 11 november uit maar voor het zover is dropten ze vandaag al een eerste single uit dit kleinood.

Lees meer