Zondag 20/11/2022 Aanvangsuur: 16:00, Start 17:00 Café De Zwerver- Leffinge

Je kan moeilijk naar The Mary Wallopers luisteren zonder aan The Pogues te denken. De gebroeders Charles en Andrew Hendy vormen samen met Seán McKenna de leukste Ierse folkband van het moment.

Het gezelschap uit Dundalk heeft zijn wortels binnen de punk, maar ze hebben ook al een virale hiphop-hit gescoord met TPM (TaxPayers Money), om uit te komen bij de subversieve, politieke kracht van folk.

Na hun eerste EP ‘A Mouthful Of The Mary Wallopers’ kondigt de band vandaag zijn debuut aan middels de single ‘Frost Is All Over’ een Ierse traditional die o.a. door Planxty bekend werd. Voor het eerst in ons land in De Zwerver.

The Mary Wallopers (ie)
The Mary Wallopers (ie) Zondag 20/11/2022, 17:00

Ierse Folk

Je kan moeilijk naar The Mary Wallopers luisteren zonder aan The Pogues te denken. De gebroeders Charles en Andrew Hendy vormen samen met Seán McKenna de leukste Ierse folkband van het moment.

Het gezelschap uit Dundalk heeft zijn wortels binnen de punk, maar ze hebben ook al een virale hiphop-hit gescoord met TPM (TaxPayers Money), om uit te komen bij de subversieve, politieke kracht van folk.

Na hun eerste EP ‘A Mouthful Of The Mary Wallopers’ kondigt de band vandaag zijn debuut aan middels de single ‘Frost Is All Over’ een Ierse traditional die o.a. door Planxty bekend werd. Voor het eerst in ons land in De Zwerver.

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp