Vrijdag 14/10/2022 Aanvangsuur: 20:00, Start 21:30 Café De Zwerver- Leffinge

Op vrijdag 14 oktober kan je tijdens deze exclusieve try-out kennis maken met de nieuwe plaat van de Gentse ambient pop-artieste Tristan. Haar debuut-album ‘Wellif’ komt op 21 oktober officieel uit.

Tristan
Tristan Vrijdag 14/10/2022, 21:30

Indie, Jazz, Ambient Pop

Tristan is het alter-ego van de Belgische ambient pop-artieste Isolde Van den Bulcke, één van België’s meest veelbelovende leftfield artiesten. Zopas releasete ze haar nieuwe single ‘Isuk’ die op het later dit jaar via [PIAS] te verschijnen debuut-album ‘Wellif’ staat.

Tristan, die haar eigen muziek schrijft, producet en uitvoert, studeerde jazz vocals aan het Conservatorium van Gent en de Universiteit van Tilburg. Ook haar live-shows gingen niet onopgemerkt voorbij met sold-out shows in haar thuisbasis Gent en lyrische reviews van haar concerten op We Are Open (Trix) en Gent Jazz.

Ze trok ook de aandacht van de Belgisch-Egyptische artiest Tamino, die haar uitnodigde om de support te verzorgen tijdens zijn tour doorheen Frankrijk, België en Nederland.

  • VVK
    €8
  • ADD
    €10
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp
Updates
Nieuwe single Tristan
01 okt 2022Nieuwe single Tristan

We hebben er heel lang op moeten wachten maar Isolde Van den Bulcke, alias Tristan, brengt op 21 oktober eindelijk haar debuut Wellif uit. Het debuutalbum is een verhaal van liefde en groei en deze Human Allergy zal daar op terug te vinden zijn.

Lees meer