Zaterdag 03/12/2022 Aanvangsuur: 19:30, Start 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Twee van onze muzikale vrienden vieren samen feest in Muziekclub De Zwerver. Ze brengen ook enkele van hun vrienden mee voor wat nu al een legendarische avond beloofd te worden.

Ciggy Sunday
Ciggy Sunday Zaterdag 03/12/2022, 20:00

Surf, Jazz

A free-flowing, relaxing sound with a hint of jazz influences, topped off with the soothing sound of a saxophone. Grab a beer, light a cigarette, it's Ciggy Sunday.

Seagulls
Seagulls Zaterdag 03/12/2022, 21:00

Surf, Laidback pop, Reggae, ...

SEAGULLS, drie broers uit Oudenburg, verwoed surfers die een mix brengen van reggae, ska en (punk)rock brachten in 2019 hun eerste een voorlopig enige EP ‘Regg ’N Roll’ uit, maar geen nood, ze staan vooral bekend om de laidback vibes op hun live concerten.

Bij Seagulls is oudste broer Sil zanger en gitarist, Ward is drummer en de jongste broer Bavo de bassist. Opvallend zijn de zelfgemaakte instrumenten die ze gebruiken

Brlrs
Brlrs Zaterdag 03/12/2022, 22:30

Punk, Rock 'n' Roll

BRLRS staat garant voor een mix van punkrock, garage en hier en daar wat metal- of bluesinvloeden, alles waar luide gitaren centraal staan met andere woorden. Leden zijn nog steeds David Ponette (Gitaar), Olivier Verniers (Gitaar, Stem), David Oto'o Samba (Bas) en Bruno Piers (Drum).

Damusic bedacht er een uitmuntende term voor: zandpunk.

Luminous Dash over hun eerste EP: "BRLRS is een band die rock ’n roll-stad Oostende alle eer aandoet. Nu de rest van het land aan hun voeten krijgen, en met zo’n EP zou dat moeten kunnen.”

Fonking Freddy's
Fonking Freddy's Zaterdag 03/12/2022, 23:30

Disco

De Fonking Freddy’s zijn 2 ervaren laptop/tabletdj’s die voor het eerst de handen in elkaar slaan. Waarom Dj Hawai en Dj Goldfish zich gedoopt hebben tot De Fonking Freddy’s? Goeie vraag...

 Het genre kunnen we niet meteen bepalen, ze lezen het af aan de gezichten van hun publiek. Eén ding is zeker, het knotsgekke duo zet elke keet in vuur en vlam.

  • VVK
    €15
  • ADD
    €18
  • Zwerverpaz
    €13
Rsvp
Updates
Seagulls nemen afscheid in De Zwerver
05 nov 2022Seagulls nemen afscheid in De Zwerver

Seagulls hebben zopas aangekondigd dat ze jammergenoeg ophouden te bestaan. Na tal van mooie shows op één van onze podia zwaaien we hen uit tijdens BREAGULLSFEST op zaterdag 3 december in De Zwerver.

Lees meer