Zaterdag 25/02/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Zaal De Zwerver- Leffinge

Met ZAT IN LEFFINGE doen we eenmalig het ter zielen gegane Rock Zerkegem herleven met de typische ingrediënten: steengoeie maar scheve muziek, een uitgelaten sfeer en natuurlijk mogen pintjes aan 1 euro niet ontbreken.

Dankzij onze gemeenschappelijke vriend Chuck Snorris die drie vaten Maes Pils won via De Ideale Wereld kunnen we jullie pintjes aanbieden tegen een spotprijsje.

Vagina's What Else?
Vagina's What Else? Zaterdag 25/02/2023, 20:30

Lofi, Pop

Wie Vaginas What Else? de afgelopen jaren aan het werk zag spreekt er wellicht nog steeds over. Een mix van je-m’en-foutisme, performance, valse noten en heel veel humor is wat deze band typeert. Onder het motto “We love everyone but we do as we please” richtten de drie nog voor elkaar onbekenden in 2016 de band op. Ze hadden geen muzikale kennis en konden geen instru- ment bespelen. Toch speelden ze hun eerste show al na twee weken met slechts één nummer. De droom om de wereld te veroveren met liedjes over strippers designer cunts en loose tiles groeide en met grote trots sturen ze hun debuutplaat de wereld in.

Asbest Boys (nl)
Asbest Boys (nl) Zaterdag 25/02/2023, 21:45

Hardcore Punk, Postpunk

Een regelrechte live sensatie, vleugje postpunk, veel hardcore punk. Snoeihard, onverbiddelijk. De band ontstond tijdens de corona-pandemie in een leegstaand slachthuis, waardoor ze meteen konden debuteren met een LP nog voor ze één show hadden gespeeld. Intussen gaat het ook voor hen razendsnel.

Tramhaus (nl)
Tramhaus (nl) Zaterdag 25/02/2023, 23:00

Postpunk, Noiserock

Begin dit jaar organiseerden we in De Zwerver een Rock Zerkegem Tribute (‘Zat In Leffinge’) waar deze Rotterdamse band het kot serieus op stelten wist te zetten. In anderhalf jaar tijd speelden ze zichzelf een reputatie bijeen die we al lang niet meer met onze Noorderburen associeerden en intussen rijgen ze de sterke songs aan elkaar. Debuutsingle ‘I Don’t Sweat’, het spannende ‘Make It Happen’, het bedwelmende ‘Amour Amour’, het aanstekelijke B-kantje ‘Beep Beep’,… 

Fans van Viagra Boys en Protomartyr zullen ongetwijfeld smullen van deze energieke noiserock meets postpunk.

Pavarosti & Friends
Pavarosti & Friends Zaterdag 25/02/2023, 00:00

Rock 'n' Roll, Global Sounds, Punk

Pavarosti aka Jonas Messelier is het offerhoofd van het ter ziele gegaane Rock Zerkgem. Samen met vriendin Fien draait hij u volledig tureluurs met een fijne mix van garage, punk en global sounds.

Chuck Snorris
Chuck Snorris Zaterdag 25/02/2023, 01:00

Everything Funky

Vriend aan huis Chuck Snorris draait alles waar je dansbenen wild van zijn Hiphop, Downtempo, Rock n Roll, Funk, Soul, Swing, Reggae, Drum'n Bass.

The Meters, Lack of Afro, Mark Ronson, Maceo Parker, Stax, Motown, Tamla, Clyde McPhatter, Cold Busted, Jalapeno, Kraak&Smaak, Stones Throw, ...

Moshi Moshi
Moshi Moshi Zaterdag 25/02/2023, 02:00

Garage, Punk, Rock n Roll

Antwerps duo Moshi Moshi draait het beste van garage, punk, rock ‘n’ roll en new wave. Draaiden reeds op afterparty van Amyl The Sniffers en Leffingeleuren. 

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe Ep Tramhaus
19 nov 2022Nieuwe Ep Tramhaus

Het Nederlands postpunkgezelschap Tramhaus is ontstaan in de coronaperiode. Begin dit jaar brachten ze hun debuutsingle I Don’t Want/Karen Is A Punk waarmee ze het voorprogramma mochten verzorgen van Pip Blom en een sessie mochten spelen op Eurosonic.

Lees meer
Nieuwe singles Tramhaus
02 feb 2023Nieuwe singles Tramhaus

Dat de Rotterdammers van Tramhaus goed op weg zijn een prominente plaats in de Nederlandse postpunkscene in te palmen, hoeft al lang niet meer te verbazen. Amper een paar maanden na de Rotterdam EP krijgen we nu opnieuw twee straffe singles voorgeschoteld

Lees meer