Zaterdag 25/02/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 20:30 Foyer De Zwerver- Leffinge

Met ZAT IN LEFFINGE doen we eenmalig het ter zielen gegane Rock Zerkegem herleven met de typische ingrediënten: steengoeie maar scheve muziek, een uitgelaten sfeer en natuurlijk mogen pintjes aan 1 euro niet ontbreken.

Dankzij onze gemeenschappelijke vriend Chuck Snorris die drie vaten Maes Pils won via De Ideale Wereld kunnen we jullie pintjes aanbieden tegen een spotprijsje.

Vagina's What Else?
Vagina's What Else? Zaterdag 25/02/2023, 20:30

Lofi, Pop

Wie Vaginas What Else? de afgelopen jaren aan het werk zag spreekt er wellicht nog steeds over. Een mix van je-m’en-foutisme, performance, valse noten en heel veel humor is wat deze band typeert. Onder het motto “We love everyone but we do as we please” richtten de drie nog voor elkaar onbekenden in 2016 de band op. Ze hadden geen muzikale kennis en konden geen instru- ment bespelen. Toch speelden ze hun eerste show al na twee weken met slechts één nummer. De droom om de wereld te veroveren met liedjes over strippers designer cunts en loose tiles groeide en met grote trots sturen ze hun debuutplaat de wereld in.

Asbest Boys (nl)
Asbest Boys (nl) Zaterdag 25/02/2023, 21:45

Hardcore Punk, Postpunk

Een regelrechte live sensatie, vleugje postpunk, veel hardcore punk. Snoeihard, onverbiddelijk. De band ontstond tijdens de corona-pandemie in een leegstaand slachthuis, waardoor ze meteen konden debuteren met een LP nog voor ze één show hadden gespeeld. Intussen gaat het ook voor hen razendsnel.

Tramhaus (nl)
Tramhaus (nl) Zaterdag 25/02/2023, 23:00

Postpunk, Noiserock

Zo’n jaar geleden kwam het Rotterdamse quintet Tramhaus met hun debuutsingle ‘I Don’t Sweat’ op de proppen en sindsdien draait de rollercoaster op volle toeren. De hoogtepunten volgden elkaar in sneltempo op (van Best Kept Secret tot Rock Zerkegem) en vorige maand kwam dan hun eerste EP uit. Fans van Viagra Boys zullen ongetwijfeld smullen van deze energieke noiserock meets postpunk.

  • VVK
    €12
  • ADD
    €15
  • Zwerverpaz
    €10
Rsvp
Updates
Nieuwe Ep Tramhaus
19 nov 2022Nieuwe Ep Tramhaus

Het Nederlands postpunkgezelschap Tramhaus is ontstaan in de coronaperiode. Begin dit jaar brachten ze hun debuutsingle I Don’t Want/Karen Is A Punk waarmee ze het voorprogramma mochten verzorgen van Pip Blom en een sessie mochten spelen op Eurosonic.

Lees meer