Maandag 13/03/2023 Aanvangsuur: 19:30, Start 20:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Legendarisch ex-Sonic Youth opperhoofd stelt 'By The Fire' voor.

Seafoam Walls (us)
Seafoam Walls (us) Maandag 13/03/2023, 20:00

Shoegaze, Indie, Jazz

Seafoam Walls uit Miami is de band van Jayan Bertrand, Dion Kerr, Joshua Ewers, and Josue Vargas. Ze vermengen al hun invloeden waarbij ze tot een unieke sound komen, jazz, shoegaze, dreampop, indie rock, acid-funk en hip-hop. Hun debuut ‘XVI’ werd door Thurston Moore uitgebracht op zijn label Daydream Library Series.

Thurston Moore Group (us/uk)
Thurston Moore Group (us/uk) Maandag 13/03/2023, 21:00

Lofi, Noise

In 2016 hadden wij ex-Sonic Youth gitarist Thurston Moore al eens op bezoek op Leffingeleuren, het werd een memorabele avond. 

Damusic schreef: “(…) - veel gitaren - stonden op het menu bij de Thurston Moore Band. Moore, zelf duidelijk in grote doen, begon de set als een kopie van zijn Incubate-set de dag voordien. (…) Het was vingers en duimen aflikken bij het gitaarwerk van enerzijds Thurston en anderzijds James Sedwards. (…) ‘Pretty Bad’ en ‘Ono Soul’ vervolledigden wat een prachtset werd.”

Op de tour die de band nu opnieuw naar Leffinge brengt staat het sublieme BY THE FIRE” (2020) centraal. 

Line-up is Thurston Moore (guitar/vocals), Deb Googe (bass - My Bloody Valentine), Jem Doulton (drum) en James Sedwards (guitar).

  • VVK
    €25
  • ADD
    €28
  • Zwerverpaz
    €23
Rsvp
Updates
Live-verslag Thurston Moore Group
15 maart 2023Live-verslag Thurston Moore Group

Het was heel erg druk in Leffinge op een druilerige, winterse, maartse buienavond. De parkeerplaatsen waren duur want niemand minder dan de magische sonische gitaarheld Thurston Moore kwam langs in De Zwerver met zijn Thurston Moore Group.

Lees meer