Zaterdag 11/02/2023 Aanvangsuur: 20:30, Start 21:00 Café De Zwerver- Leffinge
Warm Exit
Warm Exit Zaterdag 11/02/2023, 21:00

Postpunk, garage

Het straffe Brusselse post-punk trio Warm Exit, bestaande uit Valentino Sacchi (Bayacomputer, Easy Ego), Max Poelmann (Easy Ego, Magic Max, Abstract Sense) en Martin Dubessay (Ohn) besliste van bij de start om niet te wachten tot er een album was om op tour te vertrekken, in 2022 speelden ze dan ook al 30 concerten in Europa. Een single en een EP hebben ze wel al (bij Belly Button Records), te vinden op Bandcamp.

Vorige zomer lieten ze een onuitwisbare indruk op ons achter tijdens Rock Zerkegem en Max Poelmann wist met zijn solo-project Magic Max ons hart te stelen tijdens Jong Muziek op Theater Aan Zee.

Girls In Synthesis (uk)
Girls In Synthesis (uk) Zaterdag 11/02/2023, 22:00

Postpunk, Noise, New Wave

Londens trio dat oldschool DIY postpunk brengt in de stijl van PIL, Crass, Siouxie and the Banshees en Wire. Compromisloze, harde, kille riffs en vocals waarbij Fontaines DC en Sleaford Mods koorknapen lijken, boosheid en verontwaardigingen en straffe live reputaties, dit alles ondersteund door een minimale drumbeat, alsof er no future is.

Ook geschikt voor fans van The Horrors, The Underground Youth, …

  • VVK
    €10
  • ADD
    €13
  • Zwerverpaz
    Gratis
Rsvp
Updates
Live-verslag Girls In Synthesis
16 feb 2023Live-verslag Girls In Synthesis

Postpunk bands, je kan er tegenwoordig de straten mee plaveien. De overgrote meerderheid van al die groepen kan me echter niet meer dan een vermoeide geeuw ontlokken. Ik vertrok dan ook niet zonder enige scepsis naar Café De Zwerver om er nog maar eens tw

Lees meer