Zaterdag 01/04/2023 Aanvangsuur: 20:00, Start 21:00 Zaal De Zwerver- Leffinge

Na een reeks uitverkochte reünieconcerten en een ijzersterke doortocht op de Vlaamse zomerfestivals, is Noordkaap helemaal terug. In het voorjaar van 2023 trekt de legendarische Belgische band voor twee grote shows naar De Roma. Opwarmen hiervoor doen ze in De Zwerver.

Maak je klaar voor één van de meest energieke muziekmonumenten uit de Belgische pop- en rockscene. Vier en zing mee met tijdloze hits als Panamarenko, Druk In Leuven, Een Heel Klein Beetje Oorlog, Satelliet Suzy en dat ene bizarre walsje dat uitgroeide tot een alternatief volkslied. 

Noordkaap
Noordkaap Zaterdag 01/04/2023, 21:00

Belpop, Rock

Het verhaal van Noordkaap begon iets meer dan dertig jaar geleden toen ze in 1990 op Humo’s Rock Rally de eerste prijs wegkaapten. Stijn Meuris en zijn band groeiden uit tot voortrekkers van de Nederlandstalige rockers en drukten meer dan ooit hun stempel op de vaderlandse muziekscene.

En nu zijn ze voorgoed terug. In de bezetting waarmee ze hun grootste hits en beste albums maakten.Kortom: met Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris als zanger.

  • VVK
    €25
  • ADD
    €28
  • Zwerverpaz
    €22
Rsvp