Bands of acts hebben nog t.e.m. zondag om in te schrijven voor Sound Track en kans te maken op een jaar lang begeleiding op maat! Het is nu of nooit! Inschrijven via www.sound-track.be

Wat is Sound Track?

VI.BE, Clubcircuit vzwAncienne BelgiqueHet DepotTrixmuziekclub N9De CasinoDemocrazyDe ZwerverHet EntrepotWilde WestenCactus MuziekcentrumMuziekclub 4ADEntree en AFF slaan de handen in elkaar en presenteren de 3e editie van Sound Track, zoveel méér dan een muziekwedstrijd.

Artiest met ambitie? Dit is jouw kans om in de voetsporen te treden van Meskerem Mees, BLUAI, Meltheads of Shaka Shams.

In elke regio zoeken en coachen we dé sound van morgen. Alle genres en stijlen zijn welkom, van hiphop, metal, electronica, rock, lo-fi, hardcore en singer-song, tot jazz, punk of traditionele sounds. Alleen of in groep, instrumentaal of in eender welke taal, zolang het maar live is.

Elk van de 46 finalisten krijgt een P.A.-repetitie en professionele coaching voor hun finaleshow. En vooral: de 18 meest beloftevolle artiesten krijgen een jaar lang exposure, speelkansen en top level coaching op maat om op eigen snelheid te kunnen groeien als artiest.