Milloinaire en meer voor Leffingeleuren 2022

Zonder twijfel is Millionaire de bekendste naam uit de reeks. De drie vorige platen werden telkens live in Leffinge voorgesteld met vaak spraakmakende concerten, het spreekt voor zich dat de band rond Tim Vanhamel opnieuw welkom is. Ze spelen in Leffinge één van hun twee zomerconcerten.

Jonge beloftevolle Britse bands, er is geen ontkomen aan deze dagen en ook op LL zullen er meerdere de eer van hun land verdedigen. The Mysterines is een female-fronted grungeband, The Lounge Society valt ergens tussen de britpop van de 90ies en de postpunkrevival van nu in.

Met Meetsysteem sturen onze Noorderburen een eerste inzending, Nederpop anno 2022. Tess Parks uit Canada bracht vorige vrijdag haar nieuwe plaat uit, ‘And Those Who Were Seen Dancing’, psychedelica in de lijn van Brian Jonestown Massacre. Ook roots en Americana heeft zijn plaats op LL met dit jaar alvast Zach Person (bluesrock) en Joshua Ray Walker (country).

Eerder aangekondigd

Deze zeven band vervoegen de vier bands die we in april reeds bekend maakten:

Protomartyr, Lebanon Hanover, Meridian Brothers en Clamm.

Cola die in deze eerste aankondiging vermeld stonden komen jammergenoeg toch niet, hun Europese tour zal minder lang duren dan eerst gepland.

Eerder aangekondigd