Online

Je vindt een rechtstreekse ticketlink bij ieder concert (gewoon klikken op de button "tickets"). De ticketverkoop verloopt via Ticketmatic en betalen kan via overschrijving, kredietkaart of bankkaart. Ticketfee en bankkost zijn inbegrepen. De financiële afhandeling verloopt via Stichting Mollie Payments nv. 

Lokale voorverkoop

Sinds dit jaar zijn er geen lokale voorverkooppunten meer, er zijn enkel nog online tickets te verkrijgen.

Voorwaarden

Verkochte tickets en waardebonnen worden onder geen enkele voorwaarde teruggenomen. Verkochte tickets zijn niet gebonden aan de ticketkoper, overbodige tickets kan je altijd doorverkopen of aanbieden op ticketswap.  Via die site kan je ook altijd je kans wagen om nog tickets te scoren voor uitverkochte concerten.

COVID 19

Bijkomende toegangsvoorwaarden gelinkt aan de covid-19 pandemie (covid save ticket...),  zijn voor alle komende concerten mogelijk. De geldende voorwaarden zijn deze die van kracht zijn op de dag van het concert. Het niet voldoen aan de voorwaarden geeft geen recht op terugbetaling van dit ticket. 

Extra
  • De status van de verkoop (laatste tickets, uitverkocht) wordt zowel op deze website, als op onze social media wereldkundig gemaakt.

  • De voorverkoop stopt telkens op het moment dat de deuren opengaan, vanaf dat moment kan je nog online tickets kopen maar dan wel aan deurprijs die altijd enkele euro's duurder is.

  • Denk aan papierverspilling en breng je ticket bij voorkeur mee op je smartphone (zet je scherm even op hoogste lichtsterkte als er gescand moet worden) of druk het af.