Nieuw festival

PUSH THE BUTTON is een nieuwe samenwerking tussen Muziekclub De Zwerver, Kaap & De Grote Post die in de komende jaren zal uitgroeien tot een meerdaags stadsfestival.

Op deze nul-editie zoeken we de grenzen van onze muzikale smaak op met een rijkgevuld programma dat de grenzen aftast tussen jazz, global sounds, elektronische muziek, new wave, drone en experiment.

Programma

Het programma brengt een rijk geschakeerde verzameling originele artiesten.

Wat te denken van de legendarische Nederlandse freejazz drummer Han Bennink op hetzelfde podium als de coldwave van De Ambassade. De hybride ethiojazz van jonge Belgen Black Flower naast de traditionele Malinese n’goni speler Harouna Samake - afrobeat in Mali style.

De solo-performance van Karel, de Hollandse stuiterbal op synthwave à la John Maus. Intimistische instrumentals en geëxperimenteer van bassist Hannes Doine (Daau, Dez Mona) onder het pseudoniem Jon Doe One. De betoverende klankwereld van violiste en componiste Catherine Graindorge die mooi contrasteert met het zootje ongeregeld van Borokov Borokov, die ongetwijfeld voor een dijk van feest zorgen.

Het Zwitserse liefdeskoppel Reymour brengt chansons doorweven met eighties pop. Huna Sounds en Nosedrip weten tot diep in de nacht met hun platen een unieke vibe te creëren.

  • TICKETS
    vvk: €20 - add: €23
Rsvp

Line-up

Push The Button

Zaterdag 02/04

18:00
Jon Doe One
Dactylo Zaal
19:00
Han Bennink (nl)
Kleine Post
19:45
Reymour (ch)
Dactylo Zaal
20:35
Black Flower
Kleine Post
21:30
Don Kapot
Dactylo Zaal
22:00
Huna Sounds
Cultuur Café
22:15
Borokov Borokov
Kleine Post
23:10
Catherine Graindorge
Dactylo Zaal
23:40
De Ambassade (nl)
Kleine Post
00:45
Karel (nl)
Cultuur Café
01:20
Nosedrip
Cultuur Café