Tweede editie

Op zaterdag 8 april organiseren Muziekclub De Zwerver, Kunstencentrum KAAP en De Grote Post voor de tweede keer het muziekfestival PUSH THE BUTTON. In totaal zullen 16 artiesten en bands op 3 podia staan, waaronder een nieuwe club stage in De Grote Post.

Net na de laatste lockdown organiseerden de drie cultuurpartners een avond vol concerten waar de grenzen van elk huis werden opgezocht en overschreden. Na deze eerste geslaagde editie zetten de organisatoren een tandje bij en voegen ze het podium van (theater)zaal Grote Post toe als een ‘clubstage’. Lode Pauwels van De Zwerver licht toe: "We zagen bij de eerste editie dat de mensen zin hadden in een feestje. Dus we willen nu een stage on stage waar het publiek tot in de vroege uurtjes kan loos gaan op de beste beats van het moment."

Twee muzieklijnen

De drie partners hebben de voorbije maanden zorgvuldig geschaafd aan een line-up die sprankelt en evenwichtig is samengesteld uit delen hiphop, electronica, jazz en wat ze zelf 'experiment' noemen.

Jaïr Tchong van KAAP ziet daar een duidelijk verhaal in. "We hebben met onze huizen elk een zeer uiteenlopende stijl van muziek die we brengen. Als KAAP richten we ons meer op jazz en wat je onder de noemer experimenteel kan noemen, De Zwerver sluit meer aan bij hiphop en electronica. Die twee muzieklijnen smelten samen in het geweldige gebouw van De Grote Post waar we het publiek met een breed smakenpallet op hun wenken kunnen bedienen." 

In totaal zullen 16 acts aantreden, de eerste 8 namen worden nu gelost: ​ 

  • TICKETS
    vvk: €25 - add: €28
Rsvp

Line-up

Push The Button 2023

Zaterdag 08/04

18:00
Dorian Dumont plays Aphex Twin
Grote Post
18:55
N∆BOU
Kleine Post
19:45
Karen Willems 'Terre Sol Four'
Dactylo Zaal
20:20
Jazz Brak
Kleine Post
21:15
Youniss
Dactylo Zaal
21:15
Kleine Crack & Slagter
Grote Post
21:45
Tsar B
Kleine Post
22:15
Denzel Himself (uk)
Grote Post
22:40
schroothoop
Dactylo Zaal
23:15
Use Knife
Kleine Post
23:30
Lander & Adriaan
Grote Post
00:10
Monsieur Doumani (cy)
Dactylo Zaal
00:30
Blck Mamba
Grote Post
00:45
Rival Consoles (uk)
Kleine Post
02:00
Mankiyan
Grote Post
03:30
Aroh
Grote Post