Donderdag 8 mei stelt grote belofte Iskander Moon zijn debuut-EP voor, we zetten die dag nog meer talent in the picture want TEUN, één van de finalisten van deze editie van Humo's Rock Rally werd zopas toegevoegd als support.

TEUN is een vast lid van de band van Eefje de Visser en daar ontmoette ze producer Daan Schepers (Bazart, Eefje de Visser, High Hi), met wie ze samenwerkte om haar muziek in een debuut-EP te gieten. Ze slaagden erin haar persoonlijke groei- en zelfontwikkelingsreis vast te leggen door middel van betoverende elektronica en diep melancholische nummers. TEUN voelt zich voor altijd geïnspireerd door artiesten zoals Lana del Rey, Robyn en Solange.

De jury van Humo's Rock Rally over haar passage in de halve finale: "Dat De Warande voornamelijk was volgelopen met een publiek dat de rockmuziek toegenegen is, is een understatement vanjewelste, maar Teun kreeg het met haar fluweelzachte melodieën wel muisstil. De juiste galm op de stem, de juiste effectjes… Veel diende er niet meer te gebeuren om van wereldklasse te kunnen spreken. Nu nog wat compositorische diepgang en we zijn er, Teun."