Mooie woorden van Written In Music

Garrett T. Capps scoorde eerder met 'In The Shadows Again' en 'All Right, All Night', langspelers integraal opgebouwd met  een meer avontuurlijke benadering van countrymuziek die verder borduurt op de destijds door Gram Parsons uitgezette krijtlijnen van de Cosmic country.

Op 'People Are Beautiful', doet de space cowboy doet ondersteund door NASA Country zijn reputatie en die van zijn kleurrijke thuishaven San Antone alle eer aan met een lichtjes fantastisch werkstuk dat op de  uitgebreide tour in juni in onze contreien wordt voorgesteld en op de concerten verkrijgbaar is in afwachting van de officiële release .

Tekst: Written In Music

Ook Altcountry.nl heeft 4 sterren veil.

Met zijn romp, hoofd en armen verkeert Garrett T. Capps in de ruimte op het hoesje van 'People Are Beautiful' (Spaceflight Records/Sonic Rendezvous), maar met zijn benen houdt hij contact met de aarde. Dat is een aardige weergave van wat de Texaan te bieden heeft op zijn nieuwste worp liedjes. 

Onze man uit San Antonio is vol goede hoop: 'People Are Beautiful'. Het album verschijnt officieel pas in september, maar is al wel verkrijgbaar tijdens de concerten in juni. 

Tekst: Altcountry.nl