Militarie Gun is bezig aan heuse veroveringstocht in Europa na thuisland Amerika al voor de bijl ging. Tussen de gorden fans tref je ook meer en meer bekende koppen zo betuigden als Post Malone en Bob Mould reeds hun liefde aan de band.

Post Malone

Het is geen publiek geheim dat de Amerikaanse superster Post Malone een echte hardcore fan is. Zo dropte hij Turnstile in de playlist met zijn favoriete songs waar ook Militarie Gun in staat met 'Do It Faster'. 

Na een show in Amsterdam zongen ze dit nummer ook al eens samen backstage, dit filmpje ging via TikTok de wereld rond en kwam zo ook op de radar van NME die Militarie Gun prompt op cover gooide van hun magazine.

Fred Durst

De frontman van Limp Bizkit is ook helemaal in de ban van Militarie Gun, zo erg zelfs dat hij ze mee vroeg als voorprogramma op de Amerikaanse tournee van zijn band vorig jaar. 

Bob Mould

De man gekend van bands Sugar en Hüsker Dü kon zijn liefde voor de nieuwste plaat van Militarie Gun niet onder stoelen of banken steken en zwierde hem prompt op zijn facebook wall. Gelijk heeft ie want het is een echt fijn plaatje geworden. 

Bob Mould